Wednesday, June 30, 2010

VOTE for your favourite and WIN it

TULEMUSED ON SELGUNUD / THIS POST IS CLOSED













*BLUEBUBBLE*













 *BLACKSWAN*



Riputasin ülesse kaks illustratsiooni ja tahaksin teada Sinu arvamust, palun hääleta oma lemmiku poolt ( kas BLUEBUBBLE või BLACKSWAN ) ja kommenteeri oma valikut.

Mis kõige mõnusam, et järgmise nädala alguses loosin kommentaaride hulgast välja tegelase, kes saab KINGITUSEKS oma lemmik illustratsiooni originaal paberil digiprindina koos minu signatuuriga!

**
Dear friends You have a great opportunity to get my illustration in digiprint on authentic paper for FREE.
All you have to do just give Your VOTE for your favourite illustration BLUEBUBBLE or BLACKSWAN and add your comment why you like it. At the begginning of new week I will declare the winner who  get my digiprint for FREE ( I  cover all the shipping costs) .

 *-*
 

59 comments:

  1. mulle meeldib isegi väga "balckswan". ilusad värvid ning see sobiks minu tuppa seinale :D

    ReplyDelete
  2. Mulle meeldib "Bluebubble", see mõjub profiili pärast kuidagi paremini, kuigi teisel pildil on see luik eriti huvitav.

    ReplyDelete
  3. Mõlemad on väga kenad, kuid mulle meeldib rohkem "Bluebubble". See toob mulle meelde mõnusaid mälestusi, ning tektiab tunde nagu oleks kuskil mõnusas troopilises kohas, vihmametsas ja kõik on hästi ning midagi ei saa viltu minns.

    ReplyDelete
  4. Bluebubble.
    Nagu mina ise oleks pidil (juuste pärast)

    ReplyDelete
  5. Mulle meeldib blububble juba kas või selle pärast, et mull on sinine ja lind on seal ka väga ilus. Pilt mõjub väga terviklikukult.

    ReplyDelete
  6. Bluebubble. Sest see tõbas pilku. Voah efekt.

    ReplyDelete
  7. Mm, hääletan Bluebubble'i poolt. Esiteks, sest mulle tundub see perspektiivikam ja teiseks, see koputab mu ilumeeltele subjektiivsemalt võrreldes Blackswaniga. Viimane ongi põhiline põhjus, miks Mullikest Luigekesele eelistan. Luigega pilt on jälle väga ilusa värvitoonide seguga.

    Igatahes, Blububble'l on juuksed mega vägevad!!! Ja taust on ikka super mõlemal! Hästi tehtud!!!

    ReplyDelete
  8. Bluebubble meeldib rohkem. Eriti just värvide poolest, nii mõnusad soojad suvised toonid. Punased juuksed annavad hea efekti ja paistavad silma. Mull ja linnuke teevad pildi veelgi erilisemaks ning kõik koos moodustavadki ideaalse terviku. Väga super lihtsalt! :)

    ReplyDelete
  9. Mina hääletan BlackSwan´i poolt - minu silmale sobivam :) Seostan selle isiku ja pildilt kiirgava meeleoluga enam.
    Pealegi hüppas su pildi allkirja peale kohe pähe Nassim Nicholas Taleb´i raamat The Black Swan...
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Black_Swan_%28Taleb_book%29

    Eeva

    ReplyDelete
  10. Bluebubble, kuna see jõuab kuidagi rohkem minuni.

    ReplyDelete
  11. Väga raske valik, kuid hääletan siiski Bluebubble´i poolt. Sellel on väga palju erinevaid ning huvitavaid nüansse, mis teevad pildi eriliseks ja teistsuguseks. Üldmulje on ka kuidagi heledam ja lõbusam.

    ReplyDelete
  12. Mõtlesin päris kaua, enne kui suutsin valida oma lemmiku.
    Ja selleks on Bluebubble. Oma idee ja suurepärase teostuse eest.
    See mull justkui sümboliseeriks naiivseid unistusi...mida see kena lind üritab katki teha,et näidata,et pole vaja nii väga unistustemullis elada, sest päris elu on ka ilus ja värvikirev.


    Ana.

    ReplyDelete
  13. Bluebubble, sest see on lihtsam ja mullid on mu 'thing'

    ReplyDelete
  14. Bluebubble :P sest mulle meeldib see mull seal :)

    ReplyDelete
  15. a mulle meeldib BLUEBUBBLE
    a see pole vist poistele mõeldud.. vabandust =)

    ReplyDelete
  16. i definately like the ''bluebubble'' most. before i took a look at the heading i couldn't even see the bubble at first sight. the woman stands out in colours and expression so that i thought all the blue things are just backround. well, at 2nd sight i saw the bubble and later on the bird. i think next to the woman it makes the whole picture. it makes you think about why it is there and why it is like pulling the bubble to its sight. i mean - thats impossible!
    while the bird is pulling to the one side, the womans hair blows to the other one.. i could go on and on... :) theres so much movement in this picture. i think that's, why i like it most!
    xxx isabel

    ReplyDelete
  17. Ohh, me teeme praegu remonti. Minu toa seinale oleks ideaalne selline kena illustratsioon nagu "bluebell".

    Jätka oma tööd - see, mida sa teed, on suurepärane!

    ReplyDelete
  18. Mulle meeldib bluebubble:)

    Naudin.

    ReplyDelete
  19. Bluebubble. Kuigi ka blackswan on tõsihea, võluvad esimese pildi juuksed meeletult (meenutavad jubedalt mõnda tegelast, kelle nimi ei taha meenuda)

    ReplyDelete
  20. mulle meeldib esimene pilt e BLUEBUBBLE, sest see naine seal tundub kuidagi väga rahulik ja chill ning taust on ka väga ilus. Ja värvid on ka hästi heas koosluses.:)

    ReplyDelete
  21. Mulle meeldib esimene, Bluebubble. Sest see on lihtsalt nii kena! Ma ei oska kuidagi seletada miks ta mulle meeldib aga jah, täiega meeldib ! Teine pilt on ka muidugi kena aga mulle meeldib BLUEBUBBLE rohkem (: .

    ReplyDelete
  22. Mulle meeldib enim bluebubble, sest see tundub kuidagi nii mõnus ja maagiline. Tüdruk pildil on justkui lilleõis, kes avastab läbi mulli vaadates, et elu ei ole ainult lilleline ega ka ainult must-valge, see on justkui elu uuesti mõistmine või avastamine. Mulle tundub nagu see oleks selle leekivpunaste juustega tüdruku uuesti tärkamine kuskilt unistutest. Tõsiselt andekalt tehtud!

    ReplyDelete
  23. minu lemmik on Bluebubble,
    need toonid on nii mõnusad ning ergutavad,
    see neiu pildil on selline huvitav tegelane- greisi juuksevärvi ning meigiga, ta silmades oleks justkui viha linnu suunas, et ta oleks nagu lindu ärgitanud oma mulli poole lendama ,

    kuidagi salapärane ning suvine pilt, väga tõmbab :)

    ReplyDelete
  24. oh i love black swan its perfect! and pretty

    ReplyDelete
  25. Blackswan! Muidugi on teine pilt ka imeilus, aga selles töös on mingi jõud ja müstika!

    ReplyDelete
  26. i love the bubble! its playful and the colors are perfect for summer!

    ReplyDelete
  27. I LOVE bluebubble, why? it has all the colors of a Leo, and being a Leo I love it. The fiery hair, that bold yellow jacket. She's going on her way just blowing bubbles, almost showing her personality, its fun and strong, strong because even though that bird is on it, it still hasnt popped. In other words- no one or nothing is stopping her, so thats why i LOVE IT! and also because its inspiring me to paint- right now~! I think i will, heh ^_^

    ReplyDelete
  28. Bluebubble , miks? sest seal on nii mõnusad toonid + riietus on võrratu ja see oleks muidugi kirss tordil minu tuppa (:

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. blackswan. teine sobib rohkem ajakirja ja võtsin just selle kohapealt, et kumma raamiksin ära ning paneksin seinale. mul on pikemat aega olnud sümpaatia tumedapealiste neidude vastu, maalin ise tihti neid ja seepärast puudutas mind eriti... olen juba varem seda vaadanud. just see ebamaine ilu ja veider pilk.

    ReplyDelete
  31. Bluebubble . mulle meeldib et see inimene on profiilis ja see sinine mull on nii äge seal. see sobiks perfektolt minu tuppa.

    ReplyDelete
  32. Bluebubble, sest selle pildi värvid on niii ilusad ja naisel on seljas täiega vinge jakk.

    ReplyDelete
  33. Bluebubble, sest tüdrukul pildil on metsikud juuksed!

    ReplyDelete
  34. BLUEBUBBLE BLUEBUBBLE BLUEBUBBLE!!!

    ReplyDelete
  35. BLACKSWAN. Sellel pildil on esindatud kaks vastandliku, kuid minu jaoks südamelähedast joont. Esiteks siis luik. See maiesteetlik ja elegaantne lind ja kübeke romantilisust. Teisalt aga Bobiga tüdruk, huulerõngaga. Lisab pildile punki juurde, selline mõnus anarhistlik lähenemine, segades kaks täiesti erinevat maailma kokku. Minu sein tõmbuks kadeduset lillaks, kui selline pilt tema peal asteseks!

    ReplyDelete
  36. ´Bluebubble´ see on minu jaoks huvitavam ja tundub kuidagi hingelähedasem, kuid siiski on mõlemad tööd imelised.

    ReplyDelete
  37. Ma leian, et mõlemad tööd on väga omanäolised, kerged, samas sügavad, hingekriipima- panevad ja elavad, kuid rohkem meeldib mulle siiski pilt nimega "Blackswan". Miks?- Sest minu jaoks peitub selles pildis justkui luigelaul igavesele ilule, värvide vabale maailmale.

    ReplyDelete
  38. Mulle meeldib BLUEBUBBLE, sest see tüdruk mõjub kuidagi imeliselt, eriti lahe on värvivalik, kollane ja punane + sinine bubble:)

    ReplyDelete
  39. Bluebubble. Attitude on nii vägev ja selles on lihtsalt nii ägedalt palju sees.

    ReplyDelete
  40. Kuigi mulle meeldivad mõlemad, siis eriti lemmik on Bluebubble. Põhjuseid mitu- esiteks on pilt terviklik ja hästi läbi mõeldud. Samas on ideaale minu jaoks kui pilt alustuseks haarab endasse ning siis igal uuel vaatamise korral avastad sealt midagi uut ja mingi uue nüansi. Mis muud, kui see, et Bluebubble kõnetab- pildil on kui oma lugu rääkida ja see ongi tähtsaim :)

    ReplyDelete
  41. Bluebubble!!!!!!!!!!!!!! see pilt kuidagi mõjub paremini ja mulle väga meeldib värvivalik!
    i love bubble´s

    elisabeth@couture.ee

    ReplyDelete
  42. Mõlemad on ilusad, aga Bluebubble meeldib tsipa rohkem. Oleks nagu mingist ulmekast:)

    ReplyDelete
  43. Mõlemad on väga väga ilusad, aga Bluebubblel on kuidagi mõnus meeleolu ja värvid samuti on väga kenad :)

    ReplyDelete
  44. Hääletaksin Blackswan illustratsiooni poolt. Ennekõike stiili pärast, tekitab sellise nostalgilise kõrgmoe tunde sisse. Lihtsalt vaatan seda ja mingil kummalisel moel tuleb lapsepõlv meelde.

    ReplyDelete
  45. Väga tore on vaadata, et eestis on noori häid illustraatoreid :)
    Ma väga armastan(just armastan) "Bluebubble'it", kunagi lapsepõlves(13+ aastat tagasi) oli mul papagoi, kellele panin nimeks Aaron(Aaron Carteri järgi) ja kes just nimelt tuli ja lõi küüned või noka minu nätsu mulli sisse, minu mullid olid küll roosad ja tulid "tattoodega", lihtsalt fantastiline :) kogu see pilt hõlmab mu lapsepõlve, paneb seda meenutama, jube naljakas, ma elasin kohas kus mets oli kohe maja taga ning kus pääsukesed tegid pesad rõdude alla lisaks mulle meeldib selle pildi erksus, see pilt naeratab kõrvast kõrvani :)

    ReplyDelete
  46. Blackswan on nii ilus. Selles on midagi enigmaatilist, müstilist.

    ReplyDelete
  47. raske valik, aga pärast pikka uurimist ja puurimist osutus lemmikpildiks blackswan.

    ReplyDelete
  48. Mulle meeldib väga Bluebubble. Eriti köidab mind seal juures see metsiku/korrapäratu loodusega taust ja kogu pildi ätituud on kuidagi cool.

    ReplyDelete
  49. "blackswan"! kuna must pole kunagi niisama must ja see pilt on kui kaleidoskoop... lisaks toob lillega tumedap2ine alasti kaunitar mulle m6tteisse paul gauguini t2nap2eva v6tmes...

    ReplyDelete
  50. rohkem jääb silma "bluebubble", sest tekitab kuidagi ajatu tunde, vist nagu mingis õhuta ruumis. aga värvide soojus ja liikuvus tekitavad sellega mõnusa kontrasti. see meeldibki kõige rohkem. (:

    ReplyDelete
  51. "Bluebubble"'is on see MISKI, mis röövis pilgu ja siis südame:) väga võimas on!

    ReplyDelete
  52. Kindlasti "Bluebubble". Esiteks seetõttu, et see neiu seal pildil mõjub erakordselt ambitsioonikalt. Liikuv poos justkui kehastaks tänapäeva kiiret elutempot ning sinine mull koos linnuga serveerib teosele sellise pehme uneleva tooni, mis siis minu silmis tasakaalustab ideaalselt kogu kompotti. Teiseks selle illustratsiooniga on mul endast väga raske mingisugugust emotsiooni välja tõrjuda ja visioon kuidas kõik edasi läheb, tuleb iseenesest. Ja siinkohal arvan, et see ongi ühe hea pildi võti. Kui see suudab sind sisse transformeerida ning pärast veel hetkeks järele mõtlema panna, siis see ju peab olema hea!

    ReplyDelete
  53. Ma vist pole väga originaalne, kui minu lemmikukski on BLUEBUBBLE :)
    Mulle meeldivad need mõned suuremad värvipinnad väiksemate lopsaka joonega detailide seas. Ja pildis on mingit liikuvust ja hoogu, samas kui Blackswan on suhteliselt jäik ja staatiline.
    Aga linnud on oma piltidele väga sobivad - helge ja hoogne sinilind ühel ning uhke ja väärikas luik teisel :)

    ReplyDelete
  54. *BLUEBUBBLE*, sest teine on minu silmale liiga värviline ja kuidagi ärritavam :)Aga bluebubble on armas ja mulle endale meeldivad väga punapead ja looduslik taust on super.

    ReplyDelete
  55. Mõlemad pildid on ülimalt hästi teostatud, kuid esimene teos on helgem, veidi lapsikum ning säravam. Ma jumaldan neid säravaid suviseid värve, mida vaadates ununevad kõik vihmased päevad, mis mu elus olnud on. Ta meenutab mulle palju minu enda lapsepõlve. Mul oli nimelt selline periood ,kui ma jumaldasin nätsumulle, ning seetõttu iga krooni eest, mille ema või isa andsid, ostsin korraga väga palju värvilisi nätse (kleepsudega muidugi). Seejärel proovisime sõpradega, kes saab kõige suurema mulli puhuda.
    Teine pilt on samuti väga kena. Värvide kooslus on lihtsalt võrratu. Samuti jumaldan ma pildil olevaid detaile. Naine pildil tundub väga elujõuline, tark, kuid ka veidi salakaval.

    Igatahes meeldivad mulle kõik tehtud tööd, mida ma siin blogis kohtanud olen. Hea töö!

    ReplyDelete
  56. Värvide poolest on BLACKSWAN mu lemmik, aga samas kui süveneda pilti veidi rohkem, leian, et BLUEBUBBLE'il on sügavam mõte. see süütu, kuid veidi üleolev tüdruk mulliga, mida on lind lõhkuma tulnud.. mm jaa, seega ma ei teagi kumb parem on. bluebubble ilmselt !

    ReplyDelete
  57. Mulle meeldib väga "Blackswan". Pilt tekitab väga sügava mulje. Luik ja naine sobivad väga hästi kokku. Pilt on ebamaine ja aasiapärane. Värvide üleminekud ja ühtesulandumised on lihtsalt vapustavad! :)

    ReplyDelete
  58. BLUEBUBBLE , kuna see on rohkem tüdrukulik ja nunnu, eriti veel need suvised värvid !

    ReplyDelete